Menu

Over Ons

Geniet van het goede leven!

Met istockfurniture.com kun je de laatste trends op het gebied van Nederlands design, architectuur, interieur en lifestyle volgen. Het vertegenwoordigt eigenlijk alles waar Nederland bekend om staat: het tijdloze design, de kwaliteit, handgemaakte voorwerpen, ambachten, eenvoud, duurzaamheid, natuurlijke materialen en esthetiek. Neem een kijkje in de mooiste Nederlandse huizen en ontdek de nieuwste design objecten en mondiale trends.

In elk nummer vind je de mooiste Nederlandse woonwinkels, portretten van ontwerpers, prachtige styling, recepten geïnspireerd op de Nederlandse keuken en eenvoudige projecten voor je eigen huis. Kortom… de Nederlandse lifestyle op zijn best!

Wooninspiratie en een aanbod van de mooiste huizen

istockfurniture.com bestaat sinds 1993 en biedt informatie over het ontwerpen van de mooiste interieuren: stijlvol, luxueus, elegant, internationaal en altijd van topklasse. Bij istockfurniture.com gaat het niet om één specifieke stijl, zoals klassiek of modern, maar juist om originele vondsten en vakmanschap. istockfurniture.com biedt wooninspiratie waarbij kwaliteit centraal staat. Om jou zo goed mogelijk te kunnen informeren, werken we samen met de beste binnenhuis architecten, woonexperts en kunstkenners van Nederland en in het buitenland.

Naast redactionele informatie over interieur en design, biedt istockfurniture.com een uitgebreid aanbod van de mooiste huizen. Een groot deel van deze huizen kenmerkt zich door hun exclusieve uitstraling, mooie ligging en bijzondere details. Fotografie heeft een centrale rol bij het tonen van deze huizen. Naast een uitgebreid aanbod van foto’s per huis bieden we ook een handige fototool om foto’s op basis van bijzondere kenmerken van huizen te kunnen zoeken. Denk hier bijvoorbeeld aan een huisbioscoop, zwembad, fitnessruimte of een binnentuin. Ook is het mogelijk om huizen op vraagprijs, woonoppervlakte, perceeloppervlakte, aantal kamers en de datum van plaatsing te selecteren.

Deze exclusieve huizen worden geplaatst door makelaars die een uitgebreide ervaring in het luxe segment hebben. Bij iedere woning worden de gegevens van de verkopende makelaar getoond.